Google Puan Sorgulama Aracı

SEO araçlarımız arasında oldukça büyük bir öneme sahip olduğunu söylemek mümkün olan Google puan sorgulama aracımız sayesinde web site çalışmalarınız için SEO puanlarınızı kolaylıkla öğrenebilir ve arama motoruna daha uyumlu bir hale getirebilirsiniz.

Web sitenizin başarılı SEO çalışmaları ile web siteleri içerisinde daha üst sıralarda yer almasını sağlayabilirsiniz. Google puan sorgulama aracını kullandıktan sonra

Web sitenizin puanı analiz edildikten sonra aracımız sayesinde SEO çalışmaları içerisinde hangi alanlarda daha zayıf olduğunuzu saptayabilir ve buna uygun olarak bir web sitesi çalışması gerçekleştirebilirsiniz.

SEO aracımız sayesinde URL metinini girmiş olduğunuz web sayfasının meta açıklamalarının başarısını öğrenebilirsiniz. Google içerisinde arama motoruna uygun olarak oluşturduğunuz meta açıklamalarının ne kadar başarılı olduğunu saptayabilir ve uygun şekilde çalışma önerilerini görüntüleyebilirsiniz.

SEO açısından oldukça önemli olan H etiketlerinizin hangi alanlar içerisine yerleştirildiğini bu araç sayesinde oldukça pratik bir şekilde görebilirsiniz. Eğer başlık etiketleriniz doğru konumlandırılmadıysa bu SEO için olumsuz bir çalışma örneği olabilir bu neden ile üzerinde dikkatli bir çalışma gerçekleştirilmesi önerilebilir.

Görsel incelenmesi sağlanır. SEO sadece web sitenizi için oluşturulmuş olan makale ve yazılar olarak düşünülmemelidir. İyi bir SEO çalışması için web siteniz üzerinde bulunan görsellerinde kaliteli olmasa gerekir aracımız sizin için web sitenizde bulunan görsellerin taranmasını gerçekleştirir ve sorunlu olan görsellere ulaşılmasını ve değiştirilmesini kolaylaştırır diyebiliriz.

Google puan Sorgulama aracı sayesinde anahtar kelimelerinizin oranını hesaplayabilirsiniz içerikleriniz içerisindeki anahtar kelimelerin kullanılma oranını görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede SEO için gerekli çalışmalarınızı daha planlı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Web sitenizin mobil üzerinde ve bilgisayar üzerinde yüklenme süresi hem kullanıcı deneyimi hem de arama motoru botları için değerlidir. Yani web sitenizin yüklenme hızının yüksek olması web siteniz için fayda sağlayacak durumlar arasında yer alır. SEO aracımız sayesinde web sitenizin yüklenme hızını öğrenebilir, eğer yeterince hızlı değilse iyileştirme çalışmaları yapabilirsiniz.

İnternet üzerinde gezinen kullanıcılar artık web site gezintileri için bilgisayarlardan daha çok mobil cihazları tercih edebiliyor. Web sitenizin mobil cihazlarla uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Mobil uyumlu web siteleri SEO açısından diğer web sitelerinden daha avantajlı olabilir.

 Web siteniz içerisinde bulunan kırık link bağlantılarını tek tek kontrol etmek ve düzenlemek zor olabilir. SEO aracımızla web siteniz içerisinde bulunan kırık link bağlantılarının bulunması çok daha kolay olacaktır.

Backlink & Sosyal Medya sayacı Google analiz sayesinde yararlanabileceğiniz özellikler arasında bulunuyor. Backlinkleriniz ve sosyal medya üzerindeki beğeni ve paylaşımlarınız ile ilgili analizinizi görüntüleyebilirsiniz.

Web sitenizin whois verilerinizi kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. Domain yaşı, domain oluşturulma tarihi, domain son kullanma tarihi gibi verilere ulaşabilirsiniz.

Web sitenizin trafiği SEO açısından oldukça önemli olan durumlar arasındadır. Web sitenizin dünya üzerindeki sıralamasını ve web siteniz içerisindeki ziyaretçilerin hangi konumda olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?