İdeasoft Sayfa Oluşturma

Sayfa Oluşturma

Sayfa oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

Erişim

Sitenizde sayfa oluşturabilmek için panelinizden İçerikler>Sayfalar alanına gelerek bu alandan Sayfa Ekle yazısını tıklamalısınız.

Sayfa Ekleme

Sayfa Ekle butonuna tıkladıktan sonra ilgili bölüm üzerinden düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Öncelikle oluşturacağınız Tür'ü seçmeniz gerekmektedir. Bu alanda Sayfa ve Haber olarak 2 seçim karşınıza çıkmaktadır.
Daha sonra Başlık kısmından oluşturacağınız sayfanın başlığını yazmanız gerekmektedir. Bu adımda geçildikten sonra İçerik kısmına oluşturacağınız Sayfa'nın içerik bilgilerini doldurmanız gerekmektedir.
  

Detay

Oluşturduğunuz Sayfa'ya İçerik kısmında bulunan Resim ikonuna tıklamanız durumunda istediğiniz görselleri bu sayfaya ekleyebilmektesiniz.

Video Ekleme

Ayrıca oluşturduğunuz Sayfalara Video ekleyebilmektesiniz. Bunun için öncelikle video eklenilmek istenilen alandan "iframe" kodu alınmalıdır. Bu kod alındıktan sonra İçerikler bölümünden Kaynak Kodu bölümüne gelinmeli daha sonra ise alınan iframe kodunun bu alana yapıştırılması gerekmektedir.

Seo Ayarları

Son olarak oluşturduğunuz Sayfada "Seo Bilgileri" bölümü alanından, ilgili Sayfanın Seo düzenlemelerini yapabilmektesiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?