İdeasoft Siparişler

Erişim

Siparişler sekmesine erişim sağlayabilmeniz için, siparişler sekmesinden Siparişler alanına tıklamalısınız. İlgili sayfada sipariş veren kişinin İsim-Soyisim, Ödeme Türü, Sipariş Tarihi gibi detayların olduğu ekranı görebilirsiniz.

Kontrol

Panelinizin Anasayfa bölümünde, verilen siparişlerin güncel olarak bilgilendirilmesini görüntüleyebilirsiniz. Anasayfa içerisinde verilen siparişin tutarı, sipariş adeti gibi durumları rahatça takip edebileceğiniz bir arayüze sahipsiniz.

Sipariş Durumu

Sipariş verildikten sonra panelinizden Siparişler>Siparişler bölümünden bu siparişleri yönetebilirsiniz. Kredi Kartı üzerinden verilen siparişler otomatik olarak Onaylandı olarak gelmektedir. Ancak Havale ile verilen siparişler sisteme Otomatik olarak Onay Bekliyor olarak düşmektedir(Ayarlar>Ek Ayarlar bölümünden Otomatik Sipariş Onayı'nı açtığınızda Havale siparişleri otomatik olarak Onaylandı olarak düşmektedir).

Kargo Çıktısı

Siparişlerinizi aldıktan sonra kargo firmanıza verebilmeniz için bu alandan Kargo Bilgisi Yazdır bölümüne tıklayarak gelen siparişin üzerine bu çıktıyı ekleyebilirsiniz.

Sipariş Düzenleme

Yeni panel üzerinden siparişlerde hatalı bir bilgi olması durumunda sipariş üzerinden düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Örneğin müşteriniz telefon numarasını veya adresini yanlış girmişse bu alandan düzenlemeyi rahatça yapabilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?