Kötü amaçlı Yazılım Denetleyicisi

Kötü amaçlı yazılım denetleyicisi aracımız seo araçlarımız içerisinde ücretsiz olarak kolaylıkla kullanabileceğiniz araçlarımızdan biridir. Bu araç sayesinde i web sitesi içerisinde bulunan kötü amaçlı olan yazılımları farkedebilir ve bağlantınız üzerinde çalışma gerçekleştirebilirsiniz.

Kötü amaçlı yazılım denetleyicisi sayesinde:

Web sitenizi kötü amaçlı yazılımlardan koruyarak sitenizin daha güvenli bir hal almasını sağlayabilirsiniz.

Web sitenize bulaşan kötü amaçlı bir yazılım bulunup bulunmadığını görüntüleyebilirsiniz.

Web sitenizi virüs gibi tehtitlere karşı koruyabilirsiniz.

Web siteniz üzerinden yapılması potansiyel olan veri hırsızlığı gibi durumlar için önlem almayı sağlayabilirsiniz.

Kötü Amaçlı Yazılım Denetleyicisini Nasıl Kullanırım?

Kötü amaçlı yazılım denetleyicisi sayesinde kolaylıkla web siteniz için büyük bir yarar sağlamanız mümkün olabilir. Yapmanız gereken tek şey kötü amaçlı yazılım denetleyicisi sayfamıza girerek denetlemek istediğiniz site URL’sini ilgili alana yapıştırmak, daha sonrasında özel olarak oluşturmuş olduğumuz araç sayesinde web siteniz için kötü amaçlı bir yazlım bulunup bulunmadığını görüntüleyebilirsiniz.

Sadece kendi web siteniz için değil ziyaret etmiş olduğunuz veya alışveriş yaptığınız web sitelerini de bu program sayesinde kontrol edebilirsiniz.

Neden Kötü Amaçlı Yazılı Tarayıcısı Kullanılması Tercih edilmeli?

Web sitelerinin kötü amaçlı yazılımlara karşı düzenli olarak denetleme sayesinde web sitewniz içerisinde bulunan kişisel verilernizin ve diğer önemli olarak nitelendirebileceğiniz verilerin bu verileri kötü amaçlar doğrultusunda kullanabilecek kişilerin eline geçmesini engelleyebilirsiniz. Web siteniz içerisinde bulunan verilerin web korsanlarının eline geçmesi sonrasında bu veriler dolandırıcılık ve hırsızlık adı altında nitelendirebileceğimiz siber suçlara yönelik olarak kullanılabilir. Düzenli bir denetim sayesinde bu sorunun önüne geçebilirsiniz. 

Kötü Amaçlı Yazılımlardan Web Sitenizi Koruyarak SEO’ya Katkıda Bulunabilirsiniz.

Web siteniz içerisinde bulunan kötü amaçlı yazılımlar belirlenip bu yazılımların temizlenmemesi halinde sitenizin kötü amaçlı yazılım içerdiğine dair işaretlenirsiniz. Daha sonrasında Google Adwords sitenizi otomatik olarak askıya alabilir. Bu durumda SEO çalışmalarınız ilerlemez ve ihtiyacınız olan arama motoru içerisindeki rganik sıralama sonucunu elde edemeyebilirsiniz.

Kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmak için neler yapılabilir?

Kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmak için alabileceğiniz bazı önlemlerden bahsetmek gerekir ise;

  • Düzenli olarak kötü amaçlı yazılım denetleyicisi kullanmak,
  • Herhangi bir dosya veya uygulamayı internet üzerinden indirirken güvenilir kaynakları tercih etmek,
  • Bilgisayarız ve mobil cihazlarınız için iyi bir antivirus koruması sağlamak,
  • Uygulama veya web sitesi içerinde yer alan dosyanın kaç defa indirilmiş olduğunu kontrol edin ve web sitesi içerisinde bulunan yorumları özenle okuyun. Bu sayese web kullanıcılarının herhanhi bir sorun yaşayıp yaşamadığını gözlemleyebilirsiniz.
  • İşletim sisteminizi güncel tutun, Aygıt içerisindeki uygulama ve sistmen,n güncel olması kötü amaçlı yazılımlara karşı etkin olarak korunmanıza yardımcı olabilecek ögeler arasında bulunur.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?